Dodela priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“

Dodela priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, v.d.direktoru Opšte bolnice „Sveti Luka“ Smederevo za najboljeg menadžera u zdravstvu Braničevskog i Podunavskog okruga

Da i mala mesta mogu da budu velika u gostoprimstvu i organizaciji, na najlepši način, pokazala je opština Žagubica u Braničevu, u homoljskom kraju, prilikom dodele priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ 30.marta 2017.godine.

Nagrađene privrednike i stvaraoce iz Braničeva i Podunavlja, njihove prijatelje, medije i goste, pozdravili su načelnik Braničevskog okruga, Aleksandar Đokić i predsednik opštine Žagubica, Safet Pavlović.

Potom je uručeno 19 priznanja u različitim kategorijama, koja su naizmenično uručivali: Aleksandar Đokić, načelnik Braničevskog okruga, Vlado Markanović, direktor Media Inventa i Snežana Milošević, kulturni delatnik iz Požarevca, član žirija.

Među nagrađenima je i prim. mr sci. dr med. Nenad Đorđević, v.d.direktor Opšte bolnice„Sveti Luka“Smederevo, kao najbolji menadžer u javnom zdravstvu.

U ime nagrađenih, zahvalila se Marija Stanić, iz menadžmenta Borbenih složenih sistema Beograd.
U umetničkom delu programa nastupali su mladi iz KUD „Homolje“ sa tradicionalnim igrama iz homoljskog kraja i istočne Srbije.

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“, koje se dodeljuje za posebne poslovne i društvene rezultate u toku jedne kalendarske godine, namenjeno je najboljim stvaraocima u privrednom i društvenom životu u Srbiji, koji su svojim radom obeležili proteklu godinu. Nagrada je ustanovljena 2000.god., sa osnovnom idejom afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije, da snagom ideje i stvaralačkog duha, podstiče kreativnost i promoviše nove vrednosti.